ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η παρουσία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική στις ημέρες μας και για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε τη κατασκευή και διαχείριση της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Παράλληλα, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης στο διαδίκτυο με τεχνικές SEO, διαχείριση social media, email marketing και άλλες διαφημιστικές μεθόδους.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Έχετε μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και θέλετε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες σας και παράλληλα να γίνετε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο; Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί μια ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις και η σωστή χρήση του μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και ηλεκτρονικά; Χάρη σε σύγχρονα εργαλεία μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το e-shop σας και να σας εκπαιδεύσουμε πάνω στη σωστή διαχείριση του, ώστε να προωθηθεί η επιχείρηση σας και να επεκταθεί η δραστηριότητα σας σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Ηλεκτρονικό marketing

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο δεν αρκεί για να την κάνει γνωστή. Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να συνοδεύεται από την κατάλληλη ηλεκτρονική προώθηση (marketing). Το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για υπάρχουσες ή νέες ιστοσελίδες, με μεθόδους SEO (βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης), διαχείριση social media, email marketing και άλλες διαφημιστικές μεθόδους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?