ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Εάν είστε επαγγελματίας και θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα της επιχείρησης σας, είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μαζί μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνεται σχεδιασμός λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών, καθώς και διαφημιστικών φυλλαδίων. Ακόμη αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση πρωτότυπων προσκλητηρίων για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις αλλά και σελιδοποιήσεις κάθε είδους βιβλίων και εργασιών και παρουσιάσεις σε υπολογιστή.
Γραφιστικη Σερρες

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε εταιρείες και έχει στόχο την ενίσχυση της εικόνας μιας επιχείρησης στην αγορά. Μπορεί να περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, σχεδιασμό λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών και διαφημιστικών φυλλαδίων. Επίσης, μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

γραφιστικη σερρες

Σχεδιασμός προσκλητηρίων

Σχεδιάζετε το γάμο σας, τα βαφτίσια του παιδιού σας, ένα party ή μια άλλη κοινωνική εκδήλωση και θέλετε να προσκαλέσετε κόσμο; Απευθυνθείτε σε εμάς για να σχεδιάσουμε μαζί μια πρωτότυπη και αξέχαστη πρόσκληση, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε!

γραφιστικη σερρες

Σελιδοποιήσεις και παρουσιάσεις

Στις υπηρεσίες αυτές συμπεριλαμβάνεται η σελιδοποίηση ακαδημαϊκών και όχι μόνο εργασιών και βιβλίων αλλά και η ηλεκτρονική παρουσίαση τους. Μια καλοδουλεμένη έντυπη ή ηλεκτρονική παρουσίαση μπορεί να κάνει τη δουλειά σας πιο κατανοητή και πιο ωραία αισθητικά για το ακροατήριο σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?