ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το Fold Your Design είναι τεχνικό - δημιουργικό γραφείο που ασχολείται με το σχεδιασμό σε όλες τις μορφές του. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον ευέλικτο και καινοτόμο σχεδιασμό, που προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση χωριστά και μετατρέπει τις ιδέες και τις ανάγκες σας σε μοντέρνες λύσεις. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας του γραφείου μας είναι η αρχιτεκτονική, η γραφιστική και η πληροφορική. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη των Σερρών, αλλά αναλαμβάνουμε δουλειές σε όλη την Ελλάδα! Παράλληλα το γραφείο μας εξειδικεύεται στη διδασκαλία δημιουργικών μαθημάτων και σεμιναρίων, καθώς σαν ομάδα θεωρούμε τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ευέλικτος σχεδιασμός

Προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας.

Καινοτόμες λύσεις

Λύσεις προσαρμοσμένες, μοντέρνες και καινοτόμες.

Πανελλαδική κάλυψη

Παροχή υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σας περιμένουμε στο γραφείο μας, στην οδό Ικονίου 16 στις Σέρρες, για να σας κεράσουμε καφέ και να γνωριστούμε! Από κοντά μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σκεφτούμε λύσεις προσαρμοσμένες στην περίπτωση σας. Ακόμη στον χώρο μας μπορείτε να εμπνευστείτε, ξεφυλλίζοντας τη συλλογή μας από βιβλία και περιοδικά αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα και τα σεμινάρια μας, που διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά από κοντά, αλλά και για να συζητήσουμε τις ιδέες σας για τη δημιουργία νέων μαθημάτων.

ΠΟΥ & ΤΙ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?