ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του χώρου σας ή να ανακαινίσετε το σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο σας, μπορούμε βήμα βήμα να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε αυτό που ονειρεύεστε. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και χρόνια τόσο στις ανακαινίσεις όσο και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων θα σας φανεί χρήσιμη, ώστε να υλοποιήσετε αυτό που θέλετε εύκολα και οικονομικά. Στις αρχιτεκτονικές μας υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται επίσης αδειοδοτήσεις, νομιμοποιήσεις, έκδοση αδειών λειτουργίας χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, περιβαλλοντικές μελέτες και προετοιμασία φακέλων για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα (όπως τα ΕΣΠΑ και τα τοπικά Leader).

Παράλληλα, το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραφιστικής και πληροφορικής. Από το σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας και διαφημιστικών φυλλαδίων έως τη κατασκευή και διαχείριση της ιστοσελίδας σας ή τη σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας, προσφέρουμε λύσεις για την περίπτωση σας. Ακόμη, αναλαμβάνουμε τη προώθηση και διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και την ολοκληρωμένη διαχείριση του διαδικτυακού σας μάρκετινγκ με τεχνικές SEO, διαχείριση social media, email marketing κτλ.

Τέλος, καθώς θεωρούμε την εκπαίδευση και τη συνεχή επιμόρφωση πολύ σημαντική, προσφέρουμε μια σειρά δημιουργικών μαθημάτων και σεμιναρίων θεωρητικών και πρακτικών, για να γεμίσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες. Παράλληλα, διεξάγουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας workshops για ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ευέλικτος σχεδιασμός

Προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας.

Καινοτόμες λύσεις

Λύσεις προσαρμοσμένες, μοντέρνες και καινοτόμες.

Πανελλαδική κάλυψη

Παροχή υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?