ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλετε να γεμίσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες;

Στο γραφείο μας θεωρούμε τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε μια σειρά δημιουργικών μαθημάτων και σεμιναρίων, θεωρητικών και πρακτικών. Τα μαθήματα διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα. Τα τμήματα ξεκινούν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και το περιεχόμενο τους αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των επιμορφούμενων. Παράλληλα, διεξάγουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ολοήμερα workshops για ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα μας;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προσφερόμενα μαθήματα και σεμινάρια, γενικές πληροφορίες αλλά και προσφορές που ισχύουν αυτή τη χρονική περίοδο. Ακόμη μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όποιο μάθημα θέλετε να παρακολουθήσετε. Τέλος, μπορείτε να μας προτείνετε κάποιο άλλο δημιουργικό μάθημα, καθώς είμαστε ανοικτοί στις δικές σας προτάσεις!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ | 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στο μάθημα διακόσμησης θα μάθουμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και την αυλή μας, ώστε να είναι πιο πρακτικά, άνετα και όμορφα. Θα μάθουμε τις βασικές αρχές διακόσμησης και τα στυλ, πώς χρησιμοποιούμε σωστά τα χρώματα, τα μοτίβα και τις υφές, πώς να οργανώσουμε καλύτερα τους χώρους μας, πώς να επιλέξουμε υφάσματα κτλ.

ΓΛΥΠΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΜΙΚΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ | 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στο μάθημα της γλυπτικής, θα πειραματιστούμε με πηλό, χαρτοπολτό, φίμο και τσιμέντο. Θα μάθουμε τις βασικές αρχές κατασκευών με διάφορα υλικά και θα δημιουργήσουμε δισδιάστατες και τρισδιάστατες κατασκευές. Θα μάθουμε ακόμη, να χρωματίζουμε και να διακοσμούμε τις κατασκευές μας, ώστε να δημιουργούμε ωραία αισθητικά αντικείμενα, που θα στολίσουν τον χώρο μας.

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ | 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το μάθημα της χειροτεχνίας είναι ένα πρωτότυπο εργαστήρι, που στόχο έχει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες τεχνικές χειροτεχνίας και χειροποίητων κατασκευών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πειραματιστούμε με επανάχρηση και μεταποίηση αντικειμένων, με τεχνικές βαφής και decoupage, με πρωτότυπες δημιουργίες, μεθόδους συσκευασίες και πολλά άλλα!

ΚΟΣΜΗΜΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ | 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σας αρέσουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ; Ελάτε σ’ αυτό το εργαστήριο για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ, να μεταποιήσουμε παλιά ρούχα και να πειραματιστούμε με διάφορα υλικά και τεχνικές, όπως χάνδρες, σκοινιά, δέρμα, πηλός, ύφασμα και πολλά άλλα.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ | 1,5 ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιατί δημιουργήθηκαν τα διάφορα κινήματα, ποιοί καλλιτέχνες ήταν οι πρωτοπόροι κάθε εποχής, ποιά κτίρια έμειναν στην ιστορία; Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς εξελίχθηκε η τέχνη και η αρχιτεκτονική με το πέρασμα των χρόνων, αυτό είναι το κατάλληλο μάθημα για εσάς.

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ | 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ετοιμάζεστε για πανελλήνιες εξετάσεις στο γραμμικό σχέδιο, είστε σε σχολή μηχανικών και θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο που σχεδιάζετε ή θέλετε απλά να αποκτήσετε μια νέα δεξιότητα; Στο μάθημα αυτό θα διδαχθούν όλες οι τεχνικές γραμμικού σχεδίου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ελεύθερο σχέδιο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στα παιδικά τμήματα θα διδαχθούν διάφορες μέθοδοι χειροτεχνίας, ζωγραφικής και γλυπτικής. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Σεμινάρια επεξεργασίας φωτογραφιών, είτε από ψηφιακή είτε από αναλογική φωτογραφική μηχανή. Με την χρήση του προγράμματος Adobe Photoshop, θα μάθουμε να επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Σεμινάρια δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών με το πρόγραμμα Adobe Illustrator. Στα σεμινάρια αυτά θα μάθουμε να δημιουργούμε γραφικά για τη δημιουργία σχεδίων σε επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας (logo, κάρτες, illustrations, αφίσες, γραμματοσειρές κτλ.).

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ

Θα διδαχθεί το πρόγραμμα Adobe in Design, ένα ισχυρό εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής εντύπων και παρουσιάσεων επαγγελματικής ποιότητας. Στο σεμινάριο θα μάθουμε πώς να επεξεργαζόμαστε κείμενα και εικόνες και πώς να δημιουργούμε βιβλία, φυλλάδια, παρουσιάσεις και έγγραφα κάθε μορφής.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην εκμάθηση βασικών γνώσεων χρήσης ενός υπολογιστή, όπως χρήση του internet και βασικών εργαλείων, όπως σύνταξη κειμένων (Microsoft Word) και δημιουργία απλών πινάκων (Microsoft Excel). Απευθύνεται σε άτομα με καθόλου ή λίγη γνώση χρήσης υπολογιστή.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (2D)

Σεμινάριο διδασκαλίας δισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδίου σε υπολογιστή με τη χρήση του προγράμματος Autodesk AutoCAD. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και επαγγελματίες του χώρου και στοχεύει στην προετοιμασία αρχιτεκτονικών σχεδίων.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (3D)

Σεμινάριο διδασκαλίας τρισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδίου σε υπολογιστή με τη χρήση του προγράμματος SketchUp και φωτορεαλισμού με το πρόγραμμα VRay. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και επαγγελματίες του χώρου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ E-SHOP

Σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την ατομική σας επιχείρηση ή να επεκτείνετε την δράση σας ηλεκτρονικά; Στο εργαστήριο αυτό θα αποκτήσετε γνώσεις δημιουργίας και διαχείρισης ενός μικρού e-shop, με τα πανίσχυρα εργαλεία του WordPress.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤOΛΟΓΙΟΥ (BLOG)

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας blog και να μοιράζεστε τις ιδέες σας, τις κατασκευές σας, τις συνταγές σας και οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει; Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε ένα blog με την πλατφόρμα WordPress.

INTERNET MARKETING

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρηση σας μέσω internet; Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε πώς θα βελτιώσετε την εμφάνιση σας στον ιστοχώρο, πώς θα εκμεταλλευτείτε τα social media και πώς θα χρησιμοποιήσετε βασικά εργαλεία marketing, όπως τα newsletters και τα εργαλεία της Google.

Στο γραφείο μας είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις! Έχετε να μας προτείνετε κάποιο νέο σεμινάριο ή μάθημα; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται μονοήμερα δημιουργικά workshops! Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε μας στo Facebook για να ενημερώνεστε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Εγγραφείτε σε δύο μαθήματα και κερδίστε έκπτωση 20% στο ένα από αυτά

*Η έκπτωση εφαρμόζεται στο μάθημα με την χαμηλότερη τιμή.

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ

Δημιουργήστε ένα τμήμα σεμιναρίου με την παρέα σας και κερδίστε όλοι έκπτωση 20%

*Για τμήματα 4 ατόμων και άνω.

ΠΑΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Συνδυάστε 2 ή περισσότερα σεμινάρια και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις.

*Ισχύει για πακέτα που συνδυάζονται, όπως Adobe Suite, 2D & 3D αρχιτεκτονικό σχέδιο, σχεδιασμός ιστοσελίδας & marketing.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στο γραφείο μας, στην οδό Ικονίου 16 στην πόλη των Σερρών.
  • Κατά τη διάρκεια του έτους, τα μαθήματα ξεκινούν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπλήρωση τμήματος.
  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή και αποτελούνται από 6 έως 10 άτομα ανάλογα με το αντικείμενο του μαθήματος.
  • Τα υλικά των πρακτικών μαθημάτων δεν συμπεριλαμβάνονται στην μηνιαία τιμή του μαθήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Τα σεμινάρια διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σε ιδιαίτερα ή ολιγομελή τμήματα.
  • Το επίπεδο των σεμιναρίων και οι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας εξαρτώνται από το επίπεδο των ενδιαφερόμενων.
  • Η τιμή των σεμιναρίων καθορίζεται από τον αριθμό των ατόμων, το επίπεδο και τις ώρες.
  • Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων απαιτείται χρήση φορητού υπολογιστή, laptop.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ…

Συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο..

Διδάξετε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο..

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προσφερόμενα μαθήματα και σεμινάρια;