ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλετε να γεμίσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες;

Στο γραφείο μας θεωρούμε τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε μια σειρά δημιουργικών μαθημάτων και σεμιναρίων, θεωρητικών και πρακτικών. Τα μαθήματα διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα. Τα τμήματα ξεκινούν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και το περιεχόμενο τους αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των επιμορφούμενων. Παράλληλα, διεξάγουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας workshops για ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα μας;

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μας εμπλουτίζεται συνεχώς! Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προσφερόμενα μαθήματα και σεμινάρια, γενικές πληροφορίες αλλά και προσφορές που ισχύουν αυτή τη χρονική περίοδο. Ακόμη μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όποιο μάθημα θέλετε να παρακολουθήσετε, ενώ μπορείτε να μας προτείνετε κάποιο άλλο δημιουργικό μάθημα, καθώς είμαστε ανοικτοί στις δικές σας προτάσεις. Τέλος στο ημερολόγιο μας μπορείτε να δείτε τα μαθήματα που θα διεξαχθούν στο προσεχές διάστημα!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στο μάθημα διακόσμησης θα μάθουμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και την αυλή μας, ώστε να είναι πιο πρακτικά, άνετα και όμορφα. Θα μάθουμε τις βασικές αρχές διακόσμησης και τα στυλ, πώς χρησιμοποιούμε σωστά τα χρώματα, τα μοτίβα και τις υφές, πώς να οργανώσουμε καλύτερα τους χώρους μας, πώς να επιλέξουμε υφάσματα κτλ. και όλα αυτά θα τα εφαρμόσουμε ο καθένας στον χώρο του. Ο κάθε κύκλος του σεμιναρίου διαρκεί 3 μήνες.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ

Στο μάθημα της κεραμικής, θα πειραματιστούμε με τον πηλό που στεγνώνει στον αέρα. Θα μάθουμε τεχνικές γλυπτικής και χαρακτικής ενώ παράλληλα θα δούμε πώς μπορούμε να χρωματίζουμε και να διακοσμούμε τις κατασκευές μας και πώς να συνδυάζουμε τον πηλό με άλλα υλικά, δημιουργώντας όμορφα αντικείμενα για να στολίσουμε τον χώρο μας. Το εργαστήριο διαρκεί όλο το έτος αλλά ο κάθε μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει όσους μήνες επιθυμεί.

ΚΟΣΜΗΜΑ

Σας αρέσουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ; Ελάτε σ’ αυτό το εργαστήριο για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ πειραματιζόμενοι με διάφορα υλικά και τεχνικές, όπως χάνδρες, μακραμέ, σκοινιά, δέρμα, πηλό, ύφασμα, μέταλλο, felt και πολλά άλλα. Τα εργαστήρια κοσμήματος πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και η παρακολούθηση γίνεται ανεξάρτητα σε κάθε αντικείμενο.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ζωγραφικής και χρησιμοποιώντας πειραματιζόμενοι διάφορα υλικά, οι μαθητές  θα μάθουν να τα χειρίζονται και να τα συνδυάζουν με στόχο να καταφέρουν να εκφραστούν, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ποικίλες εικαστικές μορφές  και τεχνικές.  Θα μελετήσουμε συνθέσεις,  δομή και  τεχνοτροπίες με μολύβι, κάρβουνο και χρώμα έτσι ώστε αποκτήσουμε μια πρώτη σαφή άποψη για τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής.

ΡΑΠΤΙΚΗ

Σε αυτό το εργαστήριο θα εξοικειωθούμε με τη ραπτομηχανή, θα πειραματιστούμε με διαφορετικές βελονιές, θα μάθουμε πώς επιλέγουμε υφάσματα και πώς κάνουμε μετρήσεις, πώς σχεδιάζουμε ανάλογα με το σωματότυπο μας, πώς χρησιμοποιούμε τα πατρόν και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα εξασκηθούμε φυσικά ράβοντας απλά κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα μας για το σπίτι μας.

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

Το μάθημα της χειροτεχνίας είναι ένα πρωτότυπο εργαστήρι, που στόχο έχει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες τεχνικές χειροτεχνίας και χειροποίητων κατασκευών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πειραματιστούμε με επανάχρηση και μεταποίηση αντικειμένων, με τεχνικές βαφής και decoupage, με πρωτότυπες δημιουργίες για το σπίτι, με μεθόδους συσκευασίας, καλλιγραφία και πολλά άλλα! Τα workshops πραγματοποιούνται συνήθως το Σάββατο, ενώ το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται κάθε μήνα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Σεμινάρια επεξεργασίας φωτογραφιών, είτε από ψηφιακή είτε από αναλογική φωτογραφική μηχανή. Με την χρήση του προγράμματος Adobe Photoshop, θα μάθουμε να επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Σεμινάρια δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών με το πρόγραμμα Adobe Illustrator. Στα σεμινάρια αυτά θα μάθουμε να δημιουργούμε γραφικά για τη δημιουργία σχεδίων σε επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας (logo, κάρτες, illustrations, αφίσες, γραμματοσειρές κτλ.).

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ

Το πρόγραμμα Adobe in Design είναι ένα ισχυρό εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής εντύπων και παρουσιάσεων επαγγελματικής ποιότητας. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να επεξεργαζόμαστε κείμενα και εικόνες και πώς να δημιουργούμε βιβλία, φυλλάδια, παρουσιάσεις και έγγραφα κάθε μορφής.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην εκμάθηση βασικών γνώσεων χρήσης ενός υπολογιστή, όπως χρήση του internet και βασικών εργαλείων, όπως σύνταξη κειμένων (Microsoft Word) και δημιουργία απλών πινάκων (Microsoft Excel). Απευθύνεται σε άτομα με καθόλου ή λίγη γνώση χρήσης υπολογιστή.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (2D)

Σεμινάριο διδασκαλίας δισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδίου σε υπολογιστή με τη χρήση του προγράμματος Autodesk AutoCAD. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και επαγγελματίες του χώρου και στοχεύει στην προετοιμασία αρχιτεκτονικών σχεδίων.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (3D)

Σεμινάριο διδασκαλίας τρισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδίου σε υπολογιστή με τη χρήση του προγράμματος SketchUp και φωτορεαλισμού με το πρόγραμμα VRay. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και επαγγελματίες του χώρου.

Στο γραφείο μας είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις! Έχετε να μας προτείνετε κάποιο νέο σεμινάριο ή μάθημα; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το πρόγραμμα μας ανανεώνεται συνεχώς! Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε μας στo Facebook για να ενημερώνεστε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε 2 εργαστήρια το ίδιο χρονικό διάστημα και κερδίστε έκπτωση 20%

*Η έκπτωση γίνεται στο εργαστήριο με τη χαμηλότερη τιμή.

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ

Δημιουργήστε ένα τμήμα σεμιναρίου με την παρέα σας και κερδίστε όλοι έκπτωση 20%

*Για τμήματα 2 ατόμων και άνω.

ΠΑΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Συνδυάστε 2 ή περισσότερα σεμινάρια και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις.

*Ισχύει για πακέτα που συνδυάζονται, όπως Adobe Suite, 2D & 3D αρχιτεκτονικό σχέδιο, σχεδιασμός ιστοσελίδας & marketing.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στο γραφείο μας, στην οδό Ικονίου 16 στην πόλη των Σερρών.
  • Κατά τη διάρκεια του έτους, μπορούν να ξεκινήσουν νέα τμήματα μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπλήρωση τμήματος.
  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή και αποτελούνται από 6 έως 10 άτομα ανάλογα με το αντικείμενο του μαθήματος.
  • Στα ετήσια εργαστήρια η παρακολούθηση γίνεται με το μήνα και ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει όσους μήνες θέλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Τα σεμινάρια διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σε ιδιαίτερα ή ολιγομελή τμήματα.
  • Το επίπεδο των σεμιναρίων και οι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας εξαρτώνται από το επίπεδο των ενδιαφερόμενων.
  • Η παρακολούθηση σεμιναρίου ενός ατόμου (ιδιαίτερα), μπορεί να γίνει με χρήση δικού μας υπολογιστή. Σε περίπτωση δημιουργίας τμήματος απαιτείται χρήση φορητού υπολογιστή, laptop, για καλύτερη παρακολούθηση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ…

Συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο..

Διδάξετε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο..

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προσφερόμενα μαθήματα και σεμινάρια;