ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του χώρου σας ή να ανακαινίσετε το σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο σας, μπορούμε βήμα βήμα να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε αυτό που ονειρεύεστε. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και χρόνια τόσο στις ανακαινίσεις όσο και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων θα σας φανεί χρήσιμη, ώστε να υλοποιήσετε αυτό που θέλετε εύκολα και οικονομικά. Στις αρχιτεκτονικές μας υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται επίσης αδειοδοτήσεις, νομιμοποιήσεις, έκδοση αδειών λειτουργίας χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, περιβαλλοντικές μελέτες και προετοιμασία φακέλων για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα (όπως τα ΕΣΠΑ και τα τοπικά Leader).
αρχιτεκτονικη σερρες

Αρχιτεκτονικές μελέτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Στις αρχιτεκτονικές μελέτες συμπεριλαμβάνονται αδειοδοτήσεις για κατασκευή νέων κτιρίων ή για αποκατάσταση παλαιών, ολοκληρωμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και επίβλεψη εργασιών. Ακόμη, το γραφείο μας αναλαμβάνει νομιμοποιήσεις αυθαίρετων κτισμάτων και προετοιμασία φακέλων για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα (Leader, ΕΣΠΑ).

γραφιστικη σερρες

Ανακαινίσεις σπιτιών, γραφείων και καταστημάτων

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια σύνθετη διαδικασία. Συνήθως περιλαμβάνει τη μελέτη του χώρου και την αποτύπωση, την έκδοση των απαραίτητων αδειών, το σχεδιασμό, τις διακοσμητικές προτάσεις, την επιλογή υλικών και επίπλων και την επίβλεψη του έργου. Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας ή επί μέρους εργασίες. Οι ανακαινίσεις γίνονται πάντα σε συνεργασία με εσάς και σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

μαθηματα πληροφορικης σερρες

Διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων

Η εσωτερική διακόσμηση ενός χώρου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα που έχετε γι’ αυτόν. Με τη σωστή επιλογή χρωμάτων, επίπλων και υφασμάτων και με λειτουργική διαρρύθμιση ένας χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί! Να αποκτήσει την επιθυμητή ατμόσφαιρα, να φανεί πιο μεγάλος, να γίνει πιο εύχρηστος και λειτουργικός και φυσικά να σας αλλάξει τη διάθεση.

μαθηματα πηλου κεραμικης χειροτεχνια κοσμημα

Σχεδιασμός τρισδιάστατων μοντέλων και φωτορεαλισμός

Θέλετε να δείτε πώς θα γίνει ο χώρος σας μετά την ανακαίνιση ή πως θα φαίνεται το νέο σας σπίτι ή κατάστημα; Είστε επαγγελματίας και θέλετε να απεικονίσετε τρισδιάστατα τον χώρο που σχεδιάσατε; Με σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα μπορούμε να κατασκευάσουμε το τρισδιάστατο μοντέλο του χώρου σας και να το απεικονίσουμε φωτορεαλιστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?