Κατασκευές με τσιμέντο

Πότε:
02/06/2018 @ 5:00 μμ
2018-06-02T17:00:00+03:00
2018-06-02T17:15:00+03:00
Πού:
Fold Your Design
Ικονίου 16
Σέρρες
Κόστος:
30€ + ΦΠΑ
Επικοινωνία:
2321400145

Το τσιμέντο είναι ένα σύγχρονο υλικό με απεριόριστες δυνατότητες. Πέρα από τη χρήση του στον κατασκευαστικό τομέα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρύτατα σε χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές. Στόχος αυτών των workshops είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με το συγκεκριμένο υλικό και τη χρήση του, να πειραματιστούν ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες του και να δημιουργήσουν απλά χρηστικά ή και διακοσμητικά αντικείμενα για προσωπική χρήση.

Στο workshop του τσιμέντου θα μάθουμε τις ιδιότητες του υλικού και της αναλογίας του μίγματος, θα ετοιμάσουμε καλούπια και θα πειραματιστούμε με την κατασκευή μικρότερων ή μεγαλύτερων αντικειμένων ανάλογα με την προτίμηση του καθενός, από κοσμήματα έως γλαστράκια, μολυβοθήκες και θήκες για ρεσώ .

*Υπάρχει επίσης η δυνατότατα κατασκευής πιο σύνθετων αντικειμένων για όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο workshop τσιμέντου και θέλουν να εξελίξουν την τεχνική τους.

Εισηγητής: Έρση Τσιαντζή (Peta Lidi), Industrial designer, ιδιοκτήτρια του CONCREαTE (CONCREαTE)

Συναντήσεις: 2 συναντήσεις των 3 ωρών.
1η Συνάντηση: Σάββατο 2 Ιουνίου – 17:00 με 20:00
2η Συνάντηση: Κυριακή 3 Ιουνίου – 17:00 με 20:00

Κόστος workshop: 30€ + ΦΠΑ

Συμμετοχή: Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι 6 -8 άτομα. Για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή με προκαταβολή για κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2321 400145 ή μέσω email στο info@foldyourdesign.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας https://www.facebook.com/foldyourdesign/. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα αντικείμενα που θέλετε να κατασκευάσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εισηγήτρια στο τηλ. 6980315678.

Υλικά: Τα υλικά του μίγματος συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάποια βοηθητικά υλικά:
• Μπολ/δοχείο πλαστικό (μέχρι μέγεθος οικογενειακού παγωτού) για ανάμειξη υλικών σε αυτό.
• Μεταλλικό κουτάλι
• Πανάκια τύπου βέτεξ.
• Κολλητική/μονωτική ταινία
• Ψαλίδι-κοπίδι-χάρακας
• Καρφίτσες/οδοντογλυφίδες
• Πινέλα
• Πλαστικά χρώματα (προαιρετικά)
• Ποδιά εργασίας ή κάποιο παλιού ρούχο για να μην λερώσουμε στα δικά μας όμορφα ρούχα!
• Διάφορα καλούπια (ανάλογα με τις κατασκευές που θέλετε να κάνετε). Τα καλούπια μπορούν να είναι πλαστικά δοχεία σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, θήκες σιλικόνης για παγάκια ή κόσμημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *