“Τριήμερα στην πόλη, μια ομάδα είμαστε όλοι!”

Πότε:
18/06/2019 @ 11:00 πμ
2019-06-18T11:00:00+03:00
2019-06-18T11:15:00+03:00
Πού:
Fold your design
Ικονίου 16
Κόστος:
30€ + ΦΠΑ /τριήμερο
Επικοινωνία:
2321400145

“Τριήμερα στην πόλη, μια ομάδα είμαστε όλοι”

Τρεις εβδομάδες, τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα, τρία μοναδικά εκπαιδευτικά ταξίδια!

Τρεις  πίνακες ζωγραφικής κάθε μέρα + τρεις  εκπαιδευτικές δραστηριότητες + 3 παιχνίδια = αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία μάθησης και διασκέδασης!

Στο φετινό summer camp του fold your design διασκεδάζουμε μαθαίνοντας. Το νέο, πρωτότυπο, καλοκαιρινό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει τη βιωματική εκπαίδευση με ψυχαγωγικές και δημιουργικές δράσεις και υπόσχεται πολλές στιγμές διασκέδασης στα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής σε έναν ή περισσότερους από τους τρείς ανεξάρτητους εβδομαδιαίους κύκλους του θερινού προγράμματος.

Τα παιδιά, θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα (6-10 άτομα) για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γι’ αυτόν τον λόγο η έγκαιρη κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Το καθημερινό πρόγραμμα διαρκεί από τις 11.00 έως τη 13:00. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τα παιδιά τρώνε κολατσιό, το οποίο στέλνεται έτοιμο από τους γονείς.

Ηλικίες: για παιδιά 5-9 ετών

Εισηγήτρια προγράμματος: Βλάχου Κλεοπάτρα – εκπαιδευτικός /ειδικός πολιτισμικών δράσεων

Κόστος εβδομαδιαίου κύκλου: 30,00 € + ΦΠΑ (έκπτωση 10 % για κάθε επόμενο παιδί της οικογένειας, έκπτωση 20% για κάθε εγγραφή σε επιπλέον του ενός κύκλου).

Καθημερινό πρόγραμμα

 • 50-11.05: προσέλευση παιδιών
 • 05-11.50: α’ μέρος
 • 50-12.10: διάλειμμα και κολατσιό
 • 10-12.55: β’ μέρος
 • 55-13.00: αναχώρηση παιδιών

Α’ κύκλος (18-20 Ιουνίου)

 • Τρίτη, 18 Ιουνίου: βάζουμε τάξη στον χαμό που επικρατεί στην πινακοθήκη λόγω της εισβολής των ηρώων του sesame street, δημιουργούμε με πλαστελίνες και παίζουμε επιτραπέζια, κουτσό, παζλ και άλλα παιχνίδια στην αυλή.
 • Τετάρτη, 19 Ιουνίου: ταξιδεύουμε στο Μεξικό, γνωρίζουμε λάμα και τη Φρίντα Κάλο, φτιάχνουμε πυραμίδες από lego και τρώμε μεξικάνικα νάτσος.
 • Πέμπτη, 20 Ιουνίου: εξιχνιάζουμε το μυστήριο με τους πίνακες στη βιβλιοθήκη, παίζουμε jenga με βιβλία και φτιάχνουμε το δικό μας εικονογραφημένο βιβλίο.

Β κύκλος (25-27 Ιουνίου)

 • Τρίτη, 25 Ιουνίου: μελετούμε έργα ζωγραφικής με θέμα τα φρούτα, μιλάμε για τη διατροφή, τρώμε φρούτα και διασκεδάζουμε στον στίβο μάχης της Φρουτοπίας.
 • Τετάρτη, 26 Ιουνίου: εξιχνιάζουμε το μυστήριο της κλοπής έργων Ισπανών ζωγράφων από το μουσείο και παίζουμε κυνήγι θησαυρού.
 • Πέμπτη, 27 Ιουνίου: με αφορμή τρεις πίνακες επιβιβαζόμαστε στο τρένο για ένα ταξίδι σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, κάνουμε μία στάση στην Ινδία για yoga και μουσικές ινδικές καρέκλες και παίζουμε με πολλά μπαλόνια.

Γ κύκλος (2-4 Ιουλίου)

 • Τρίτη, 2 Ιουλίου: μελετούμε έργα μοντέρνας τέχνης του Καντίνσκι με θέμα τον ουρανό, φτιάχνουμε ιστορίες με τους ήρωες του Star Wars και παίζουμε διαστημικά παιχνίδια.
 • Τετάρτη, 3 Ιουλίου: ταξιδεύουμε στην Ιταλία, γνωρίζουμε τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, τους πίνακές του και τις εφευρέσεις του, γινόμαστε κι εμείς μικροί καλλιτέχνες και επιστήμονες, κάνουμε πειράματα και το δικό μας slime και φυσικά τρώμε παγωτό!
 • Πέμπτη, 4 Ιουλίου: αναχωρούμε για διακοπές και λύνουμε το μυστήριο της εξαφάνισης τριών πινάκων από το ξενοδοχείο μας.

Εγγραφές-πληροφορίες: Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εργαστήριο τηλεφωνικά στο 2321 400145, μέσω email στο info@foldyourdesign.com και μέσω μηνύματος στη σελίδα μας https://www.facebook.com/foldyourdesign/. Οι εγγραφές γίνονται με προκαταβολή στο χώρο μας. Καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *